Budapest, 2014. szeptember 18.

Hatodik alkalommal rendezték meg Újlipótváros szívében a Pozsonyi Pikniket, melyen idén első alkalommal az Atlantic Press Kiadó is részt vett. A Ram Oren Gertruda esküje című könyv ezen alkalomra látott napvilágot, melynek hatalmas sikere volt a rendezvényen.

Idén is nagy siker volt a Pozsonyi Piknik, a kellemes időben rengetegen eljöttek szeptember hatodikán. Ebben az évben az Atlantic Press is részt vett a népszerű eseményen, és erre az alkalomra készült el a Gertruda esküje. Örömmel jelentjük, hogy sokan megvásárolták az év egyik legizgalmasabb tényregényét. Biztosak vagyunk benne, hogy olvasáskor különleges élményben lesz részük azoknak, akik megismerik Michael történetét, a zsidó kisfiúét, akit Gertruda Babilinska katolikus nevelőnő menekített ki a háború dúlta Lengyelországból.

Ram Oren ma valószínűleg a legnépszerűbb izraeli író, akinek könyveiből csak Izraelben egymillió példány fogyott eddig. Tizenhat kalandregénye után a legnagyobb sikerét otthon és külföldön mégis a Gertruda esküje című tényregényével aratta, mely egyszerre "folytatása" Leon Uris híres regényének (Exodus) és Anna Frank nem kevésbé híres naplójának.

FacebookTwitterGoogle Bookmarks