Budapest, 2014. május 15.

Az Atlantic Press Kiadó és az Aba Könyvkiadó idén június 12-16. között első alkalommal lesz önálló standdal jelen az Ünnepi Könyvhéten, és két figyelmet érdemlő újdonságot is megjelentet erre az alkalomra

William G. Winkler A pénzváltó című könyvének sikere után egy újabb, többek szerint letehetetlen regénnyel, A 210-es izotóppal érkezik a Könyvhétre, melyben új magyarázattal áll elő a londoni polóniumos gyilkosságról, meglepő módon egy szerelmi történetbe ágyazva az egész fantasztikus történetet. Egy szenvedélyes szerelem és egy végzetes nagyhatalmi intrika története ez a thriller, melyet a Németországból hazalátogató szerző személyesen dedikál a helyszínen.

Bokor Pál könyve, A film mint mozgás alapműnek ígérkezik a maga műfajában, hiszen a film szépségének titkait kutató hasonlóan széles áttekintést nyújtó mű Magyarországon ötven éve nem született. Ez a könyv abból a meggyőződésből keletkezett, hogy a film szépségének titka nem a kép, hanem maga a mozgás. És aki végigolvassa a korábban inkább külpolitikai újságíróként ismert, de sokoldalúságával már nem egy meglepetést okozó szerző munkáját, annak nem lesz kétsége ennek az állításnak az igazsága felől. A bizonyítási folyamatban pedig voltaképpen a teljes filmtörténet feltárul a filmrajongó előtt.

FacebookTwitterGoogle Bookmarks