Budapest, 2018. január 04.

Brigham Young mormon vallási vezetőt 17 feleség vette körül. Szegény embernek kevés nyugodt órája lehetett, mégis, a legnagyobb igazságot jelentette ki: “Ha egy fiút oktatsz, ember lesz belőle. Ha lányt oktatsz, egy egész generációt nevelsz.” Ezzel a kissé provokatív indítással jelentjük be, hogy 
2018 A NŐK ÉVE lesz az Atlantic Press Kiadónál! 

 

Amikor előálltam az ötlettel, azt hittem, hogy megkell küzdenem érte, mert Bokor Pál, a kiadó vezetője, újságírói és hírügynökségi múltjához híven a komolyabb, külpolitikai és történelmi témákat feldolgozó könyveket preferálja, …és akkor ő rögtön rávágta: “Csináljuk!” 
És csináljuk… 
A Nő, mint anya, szerető, társ, barát, feleség, istennő, némber, démon, író, üzletasszony, feltaláló, régész, politikus, művész és még ezer más arcát mutató ember jelenik meg életünkben és olvasmányainkban!
Ez a rengeteg arc mind-mind csodás könyvek lapjain kerül majd a kezetekbe! 
Anaïs Nin szerint: “Azért írunk, hogy kétszer éljünk, egyszer a pillanatban, egyszer pedig felidézve a pillanatot.”
„Egyébként minden megírható, ha elég bátor vagy leírni, és még fantáziád is van." És Sylvia Plath elég bátor volt hozzá. 
Tehát írni muszáj, mert ahogy Maya Angelou mondja: "Nem kínoz jobban semmi, mint egy el nem mondott történet."
Közeleg a Valentin nap, az egyik olyan remek alkalom, Kedves Férfiak, amikor meg lehet lepni a Drágát egy romantikus könyvvel! 
A magunk szórakoztatása pedig, Kedves Nőtársaim, egyenesen elengedhetetlen, szinte kötelességünk, mert ha mi derűsek vagyunk, a környezetünk is boldog lesz! 

Első ajánlatunk a romantikát kedvelő olvasóinknak három nőszerzőnk tollából: 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Hol vagy, Tigrisem?
Incognito!

Tartsatok velünk! Olvassátok, élvezzétek, jelentkezzetek!
Dézsi Ibolya, marketing menedzser

 
FacebookTwitterGoogle Bookmarks