Az írónő Helena trilógiájának első része a próbaolvasók szerint letehetetlen, mert érzelmi hőfoka magasabb az Alkonyat sorozaténál, ráadásul sokkal cselekményesebb, mint a legtöbb romantikus fantasy, ezért a romantikus krimi-áfantasy besorolást kapta a terjesztőknél.

Kiadós nyári olvasmánynak is nevezhetnénk, mely arról szól, hogy mi történik, ha egy Gyógyító és egy boszorkány egymásba szeret? Erről szól a nagyon fiatal és kirobbanóan tehetséges mesemondó, Dora Craiban fantasy-trilógiájának érzelmekben tobzódó első kötete. Különösképpen ajánljuk ezt a lehengerlően romantikus regényt azon szuperérzékeny, de jóidegzetű lányok és fiúk számára, akik tudni akarják, milyen bonyolult, titokzatos, pokoli és egyben mennyei utazás egy tizenéves számára az érzelmi és szexuálisfelnőtté válás.

A történet nagyobbrészt az oregoni senki földjén, egy minden lakott településtől távoli erdei lakban játszódik, ahol három testvér él, akiket természetfeletti gyógyerővel áldott meg a sors. A középső testvér, Jeremy, elüti gépkocsijával az országúton kóborló Helenát, aki súlyos, gyógyíthatatlannak tűnő sérüléseket szenved. Helenát csak a legidősebb testvér, Jennifer varázsereje képes meggyógyítani. Jeremy pedig beleszeret áldozatába, aki beismeri, hogy már hét fiatal fiú meggyilkolása terheli a lelkiismeretét. Csakhogy Jeremy nem lesz nyolcadik áldozat. Ő olyan szenvedéllyel szeret, amilyet közönséges halandók nem ismerhetnek. Aztán kiderül, hogy Helena sem a közönséges halandók közé tartozik, ettől azonban csak nehezebbé válik a beteljesülés. A Gyógyítók ugyanis, akiknek családja befogadja őt, már fél évezrede háborúban állnak a boszorkányokkal, akik közé Helena is tartozik...
Kiadó: Aba Könyvkiadó
Szerző: Dora Craiban
Cím: Fénytörés
Sorozatcím: Helena-trilógia
Terjedelem: 560 old.
Méret: 125x200 mm
Borító: puha, ragasztott
Bolti ár: 2990 Ft
Ha könyvünket kedvezményes áron kívánja megrendelni, kattintson ide
FacebookTwitterGoogle Bookmarks