„Piszok jó krimi“. Áté papnői minden férfit megtanítanak rettegni. Csak Rumba Viktor, a Nemzeti Nyomozó Iroda századosa próbál tenni valami ellenük, de a sorozatnak ebben az első kötetében még nem sok eredménnyel.

A „Naponta fogsz meghalni” szavakat Sándor Géza építési vállalkozó felesége, Fruzsina sziszegi férje fülébe, amikor Géza egy parázs veszekedés végén elköveti a legostobább hibát, amit férfiember elkövethet: beismeri, hogy félrelépett.

Fruzsina angolszász irodalmat tanít egy vidéki egyetemen, Barátnői –Vanda, Gerda és Orsolya – csupa negyvenes, dögös, gazdag, de házasságában csalódott budai nő.

A bosszú és intrika görög istennője nyomán mostantól Áté papnőinek nevezik magukat...

A bosszú átgondolt és megsemmisítő erejű. Géza autójával kisérteties dolgok történnek, gyermekei ellene fordulnak, ügyfelei lemondják a megbízásokat. És ez csak a kezdet. Géza előzetes letartóztatásba kerül, összeomlik, öngyilkosságra készül. A nyomozást vezető Rumba Viktor gyanítja, hogy valakik szándékosan igyekeznek halálba hajszolni a férfit.

Pusztító szenvedélyek, gyönyörű nők, tönkretett és megalázott férfiak.

Ebben az erős társadalmi valóságérzékkel megírt krimiben nemcsak többről van szó, mint hogy Áté papnőinek sikerül-e végrehajtaniuk az ördögi tervet.

A hazai vadkapitalizmus okos és erős asszonyai próbálják itt a maguk hasznára fordítani a begyepesedett házassági morált, a minden intézményt elborító korrupciót, hogy megtorolják a férfiak örök hűtlenségét és megszerezzék az igazi szabadságot jelentő vagyont.
Atlantic Press Kiadó, 2008
Paperback
Terjedelem: 256 old.
ISBN 978-963-85162-6-8
Bolti ára: 2780 Ft
Ha könyvünket kedvezményes áron kívánja megrendelni, kattintson ide
Lapozz bele a könyvbe itt
véleményedet megírhatod This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Interjú Nemere Istvánnal itt
vélemények, kritikák This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FacebookTwitterGoogle Bookmarks