Zsófi rájön, hogy kedvese más nőkkel flörtöl a neten, és elköltözik. Csaba, a szuperpasik szokásos nyegleségével reagál, még örül is egy kicsit visszakapott szabadságának. Úgy gondolja, volt kedvese helyett hamar szerez valaki mást.

Ezért nyomban körül is néz a társkeresőoldalakon és különös kalandokba bonyolódik, melyekről inkább lemondott volna, ha csak sejti, mi fog történni a randevún...

Volt barátnője azonban vigasztalhatatlan. Elkeseredéséből először egy plázabeli séta rázza fel, amelynek során megismerkedik egy fura fodrásznővel, akinek vagy van varázsereje, vagy nincs, de tény, hogy Zsófival csodát tesz – a hatás már aznap éjszaka jelentkezik. A lány elhatározza, hogy harcolni fog a boldogságért.

Eközben Csaba új kapcsolatokat keresve bóklászik az interneten. Nagyon sok nővel megismerkedik, de kudarc kudarcot követ: elpártolt tőle a szerelemben a szerencse. Mi több: talán az élet más területén is.

Amikor úgy tűnik, hogy Zsófit végleg elvesztette, feltámadnak benne az érzelmek iránta. Ezt jobb híján egyik internetes beszélgetőtársával közli.

Egy óra múlva levélszekrényét elárasztják az üzenetek: valamennyi nő ír, akivel az utóbbi időben chatelt. És valamennyien szóról szóra ugyanazt. Csoda történt?

Az erotikával és humorral is bőven fűszerezett izgalmas történetben a cselekmény részben a szereplők e-mailjeiből és chateléseiből bontakozik ki számos fordulaton át a tökéletes happy endig.

Iván Kati napjaink Budapestjén játszódó netregénye jött, látott és győzött. Nincs olyan nagy név a romantikus irodalomban, akivel szerzőnk ne vehetné fel a versenyt.

Könyve minden szerelmes és valamennyi társkereső számára szórakoztató és reménykeltő olvasmány.
Atlantic Press Kiadó, 2009
Paperback
Terjedelem: 256 old.
ISBN 978-963-88255-0-6
Bolti ára: 2780 Ft
Ha könyvünket kedvezményes áron kívánja megrendelni, kattintson ide
Lapozz bele a könyvbe itt
véleményedet megírhatod This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Interjú Iván Katival itt
vélemények, kritikák This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Visszhang itt
FacebookTwitterGoogle Bookmarks