Budapest, 2017. május 11.

Olyan könyvvel készülünk a könyvhétre, mely kihagyhatatlan minden, a divat világa iránt érdeklődő olvasónk számára, s ajánlott azoknak is, akik szeretik a sikersztorikat és az életút-regényeket! Ez a könyv nem más, mint Tommy Hilfiger: Amerikai Álmodozó című önéletrajzi írása!

Ez volt az utóbbi évtizedek legnagyobb karriertörténete a divatvilágban. Ebben a könyvben Tommy Hilfiger maga mondja el, hogyan lehet kistermetű, lányos arcú fiúból óriássá nőni. Ahogy azt is, hogy milyen volt, hogyan változott, és mivé lett Amerika és az amerikai álom.

 

 A középszerűség nem opció – mondja Tommy. A küzdő szellem és az álmodozó lélek keverékéből gyúrt divatguru őszintén és humorral meséli el, hogyan vezetett az útja egy Elmira nevű unalmas kisvárosból a világhírig. A forradalmi 60-as évek heve segítette átlépni a korlátokat, és megadta az első lökést szárnyaló fantáziájának. New Yorktól Tokióig kísérhetjük figyelemmel a divat izgalmas és bódító világát, s a történetből a könnyek sem hiányoznak.

„Amerikai álmodozó. Szeretem ezt a címet, mert ráillik Tommyra, és nemcsak róla, aki a barátom, hanem rólam is szól, meg a helyekről, ahol megfordult, és a többiekről mind, akik formálták az egyéniségét, és a lehetőségekről, amelyek rendelkezésére álltak mindannyiunk számára, amikor volt bátorságunk átlépni a határainkat. Azt gondolom – még mielőtt a féktelen jazz-elmém elszabadulna, hogy a kultúrák ütközése és összemosódása, és az új szabályok felállítása, mind tükröződik a könyv címében, hiszen ő, Tommy mindig egy lépéssel előbbre jár. Ez a szellemiség hozott minket össze, amikor először találkoztunk, huszonöt évvel ezelőtt.” Quincy Jones

Kiadó: Atlantic Press Kiadó

Terjedelem: 368 old.

Megjelenés: 2017. április 30.

Méret160x240 mm

Kötés: keménytáblás, védőborítóval

Példányszám: 2000

Ára: 5000 Ft

 

ISBN 978-615-5693-08-3    

FacebookTwitterGoogle Bookmarks