Budapest, 2017. június 23.

Az előjegyzési sikerlista előkelő 14. Helyén láttuk ma reggel Szántó Dániel Az üldözött c. krimijét, mely várhatóan csak szeptember 11-én jön ki ugyan a nyomdából, de máris óriási várakozás előzi meg.

Bővebben...

Az Iszlám Állam terroristái elfognak három nyugati újságírót, s semmi kétséget nem hagynak afelől, hogy ugyanazt a szörnyű sorsot szánják nekik, mint korábbi foglyaiknak.

Bővebben...

Budapest, Párizs, Új-Delhi és a fantáziavilágok a helyszínei Dézsi Desirée sokszor vérpezsdítő, máskor szívszorongató történeteinek, melyek mindegyike az ezerarcú szerelemről és a vele örök barátságban lévő erotikáról szól.

Bővebben...

Mi a Rupáner-konyha? Hát az a sok-sok gasztronómiai telitalálat, melyekkel a Lányok a kastélyból című romantikus kisregény-sorozat szerzőjeként megismert Rupáner-Gallé Margó az elmúlt két évben megörvendeztette rajongóinak immár százezres táborát. És ez az a hely, ahol létezik tíz perc alatt fánk és pizzatészta, ahol a lángost nem dagasztjuk és nem szívja meg magát olajjal, ahol a mézeskalács rögtön puha és rögtön süthető, a smarni nem ragad le, a palacsinta kicsusszan a serpenyőből, a húsleves pedig gyöngyözik...

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle Bookmarks