A most induló Bpook24 portál szintén forgalmazza az Atlantic Press Kiadó és az Aba Könyvkiadó könyveit, méghozzá 5 százalék kedvezménnyel és ingyenes házhozszállítással.

Ami kifejezetten a karácsonyfák alá kívánkozik: Bokor Pál Hollywood magyar szemmel című kötete a korábban megjelent Siker-trilógia update-olt, bővített, fekete-fehér képekkel és színes melléklettel illusztrált impozáns kiadása, melyről a kiadói ajánló valószínűleg túlzás nélkül állítja, hogy minden idők legteljesebb Hollywood-története.

William G. Winkler negyedik könyve műfaját tekintve politikai thriller, s mindenképpen bravúros teljesítmény, hiszen a szerző az ukrajnai eseményekről készített alig egy év késéssel helyszíni riportot, vagy helyszíni riportnak álcázott fictiont. A könyvben a Krím elfoglalásának, a maláj repülőgép lelövésének, a szeparatista főhadiszálláson történteknek a leírása található, mint minden Winkler-regényben, ezúttal is egy hírszerző szemszögéből, és romantikával átitatva.

Ennél sokkal inkább „női olvasmánynak" szánta a kiadó és a szerző Ferenczik Adrienne harmadik regényét, mely még az eddigieknél is mélyebben kutakodik a modern házasság és főként a modern házasságtörés sokak által ismert vagy sejtett rejtelmeiben. Aki olvasta a Napfényes Riviérát, vagy az Incognitót, most sem fog csalódni.

És végül, de nem utolsósorban: humoros történetek formájában „tudósítások az átkosból" alcímmel, megírta visszaemlékezéseit Kulcsár István, a Kádár-korszak befejező éveinek egyik vezető riportere is, aki márt az amerikai tudósítói évekről szóló Legországban és több más könyvében is bizonyította rendkívüli megfigyelőkészséget és humorát, melyhez az átkosról szóló történetekben persze kellő mennyiségű önirónia is vegyül.

FacebookTwitterGoogle Bookmarks