Budapest, 2018. február 14.

Kedves Olvasóink! Óriási hírrel kívánunk Boldog Valentin-napot!
Ahogy már beharangoztuk: 2018 a NŐK ÉVE az Atlantic Press Kiadóban! Az első projektünk pedig: regénypályázat!
Várjuk minden 18. évét betöltött, írói ambícióktól fűtött Nőtársunk regényét! A regénypályázat témája és műfaja kötetlen! REGISZTRÁCIÓS DÍJ NINCS!
AZ ELSŐ DÍJ: a nyertes pályamű megjelentetése és 200 ezer forint jogdíj-előleg! A második és a harmadik helyezett könyvét Epub formában megjelentetjük. A tíz legérdekesebb műről az Olvass bele portál recenziót közöl.

Bővebben...

Budapest, 2018. február 09.

A FOTÓPÁLYÁZAT EREDMÉNYE: A New York – Nagyvárosi séták című könyvünk Facebook-oldalán meghirdetett pályázatunkra 264 fotó érkezett. A legtöbb lájkot LOVÁSZI ÉVA, RÁCZ MARICZA ÉS HEVELI ANITA itt látható képei kapták. Nekik hármuknak postán küldünk egy-egy példányt Bokor Pál New York - Nagyvárosi séták című most megjelent útialbumából. Címüket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk. 

Budapest, 2018. február. 02.

Számos más könyvünk mellet már a Figyelj ahogy ő is kapható e-köbnyvként! https://www.ekonyv.hu/hu/kereses?searchtext=atlantic+press&searchby=fulltext&search=keres%C3%A9s

Budapest, 2017. január 26.

William G. Winkler: Friss hús című true crime regényének tárgya korunk legszörnyűbb bűnözési hulláma és a pedofilokat kiszolgáló bűnbandák elleni nehéz küzdelem. A könyv az Atlantic Press Kiadónál jelenik meg a könyvfesztiválra. 

FacebookTwitterGoogle Bookmarks