A szerző szintén az Atlantic Press Kiadó felfedezettje.
Az Urál hegységben lévő Kujbisev városban született, és mint könyvének címe – Hívja Leonyid Brezsnyevet – utal rá, egy fenomenális szerencse folytán lett a Szovjetunióban a legismertebb előadóművészek egyike.

Bővebben...

A történelmi regényírás termékeny és markáns alakja, a Honfoglalás és a Tatárjárás-trilógiák, s a Viharlovasok-sorozat alkotója.

Bővebben...

Az Atlantic Press Kiadó igazgatója, író, újságíró, A siker neve Oscar, a Siker helye Hollywood, a Barack Obama szupersztár című könyvek szerzője. A magyar politikai újságírás és a filmirodalom egyik legszínesebb egyénisége. Az MTI moszkvai és washingtoni tudósítójaként, a múlt század utolsó negyedének világát bemutató riportkönyvekírójaként (Egy kínai nyár, Ezüst Malibu, Vlagyivosztok, Kamcsatka, Szahalin) vált ismertté.

Bővebben...

Dora Craiban (Papp Dóra) 1992-ben született, Baján. Kiskorától kezdve mind irodalmilag, mind zeneileg színes, inspiráló közeg vette körül, melynek eredménye először az általános iskolában fogalmazási versenyeken való szereplés, majd a gimnáziumban már saját versek, novellák, cikkek írása volt. Érdeklődése az irodalom és a történetmesélés iránt egy 17 éves korában elkezdett regény írásához vezetett.

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle Bookmarks