Budapest, 2016. december.13.

Mi kerüljön a karácsonyfa alá? Ezzel a címmel ajánlja olvasóinak Jeff Lazarus könyvét az ekultura portál. Köszönjük ekultura! 

"Soha nem volt saját kutyám, de az élet valahogy mégis úgy hozta, hogy szinte mindig volt a környezetemben, így akarva-akaratlanul lehetőségem nyílt megfigyelni őket. Figyeltem, hogy viszonyulnak az emberekhez, a többi kutyához, és persze mindenhez, ami a környezetükbe kerül.

De az sem kerülte el a figyelmemet, hogy milyen hatással vannak ránk, emberekre. Aztán egy nap az anyukám magához vett egy menhelyi kutyát, és ezzel megváltozott az egész család élete – még úgy is, hogy nem élünk együtt, sőt, egy városban sem. Kellemes hozadéka volt ennek a helyzetnek, hogy elkezdtem kutyás könyveket olvasni, illetve több-kevesebb rendszerességgel nézem Cesar Millan műsorát. Hála ezeknek nagyon sokat tanultam, elsősorban a kutya-ember kapcsolatról, de arra nem igazán gondoltam, hogy mindez milyen hatással van az ember-ember viszonyrendszerre. Egészen addig, amíg meg nem láttam Jeff Lazarus könyvét, mely – számomra legalábbis – egészen új megközelítést ígér, mert azóta ezen rugózik az agyam. Ha csak egy része úgy lesz, ahogy a fülszöveg ígéri, én boldog leszek... "
Írta a Figyelj, ahogy Ő!-ről az ekultúrán Galgóczi Móni.

FacebookTwitterGoogle Bookmarks