Mit adnál azért, hogy megmentsd a szeretteidet?
A szabadságodat, az életedet?
Mit tennél, ha ráébrednél, hogy mindez hiába volt?
Beletörődnél, küzdenél?

 

 

Lilian küzdött. Mindent megtett, mégis elbukott, most pedig már sohasem szabadulhat a Pokolból. Ő az Ördög egyik bérgyilkosa. Életre szóló szerződéssel. Egy lélektolvaj, aki levadássza azokat, akik keresztbe tettek Lucifernek, a lelküket pedig magával viszi.

Az új megbízás egyértelmű, a feladat világos, ám Lil dolga korántsem olyan egyszerű, mint gondolta volna. Mert a Pokolban semmi sem az, aminek látszik.

Lilian azt hitte, hogy fogsága évei alatt már mindent látott, átélte már a legrosszabbat, ám kénytelen rájönni, hogy érhetik még meglepetések. Lucifer nem kegyelmez, nem felejt, és nem bocsát meg, most pedig a lehető legkegyetlenebb büntetést eszelte ki. Lil-nek újra meg kell harcolnia a puszta életbenmaradásért.

Közben azonban a feladatát is el kell végeznie, ami nem csak azért nehéz, mert Greg Weiss kedves, jóképű, és minden tekintetben úriember. Lil-re az ilyesmi már sok-sok éve nincs hatással. De történik valami, ami még az ő jéghideg maszkját is darabokra töri, és felszítja lelkében a lázadás szikráját.

Szabadulni akar, bármi áron, csakhogy ebben a háborúban már nem csak az ő élete a tét. Senkiben sem bízhat, senkire se számíthat. Élete legveszélyesebb küldetésére indul, mely egyben az utolsó esély a szabadulásra. Pokoli játszma ez, ahol a szabadság nagyobb kincs, mint maga az élet. A Pokoli szolgálat a Pokolháború trilógia első kötete.

„Wee olyannak alkotta meg a természetfeletti lényeket, amilyennek elképzeljük őket. Ebben a témában még nem olvastam hasonlót. Fantasztikus!” Roni olvas blogger

"Vivien meg merte csinálni, hogy magát az Ördögöt tette meg regénye egyik hősévé, és a figura tökéletes. Lenyűgöző olvasmány!" Dora Craiban, A Fénytörés és Szabadesés című könyvek szerzője

„Mindig más bőrében, mindig egy idegen szemén át, hogy aztán minden alkalommal vér tapadjon a kezemhez.”
Vivien (Wee) Holloway


Szerző: Vivien Holloway
Kiadó: Aba Könyvkiadó
Műfaj: regény-szórakoztató-fantasy, regény-szórakoztató-kalandregény
ISBN 9786155332050
Terjedelem: 316 old.
Méret: 135x200
Megjelenés: 2013. május 05.
Bolti ár: 3490 Ft

Előrendelhető itt
Lapozz bele a könyvbe itt
További részletek a szerzőről itt
Videó megtekinthető itt.
FacebookTwitterGoogle Bookmarks