Gyerekek!

Tudtátok azt, hogy körülöttünk szinte mindent tündérek irányítanak? Nem?! Pedig így van. Számtalan tündér él közöttünk titokban, de nagyon kevesen vannak, akik találkozhatnak velük. Félénk lények, nem mutatkoznak szívesen, viszont annál serényebben dolgoznak.

Vannak huncut tündérek, csintalan rosszcsontok is, akik szeretnek borsot törni mások orra alá, ám a legtöbbjük vidám, dolgos, jó tündér, akiknek az a feladatuk, hogy fenntartsák a természet egyensúlyát, felügyeljék a működését, és az élet apró dolgaiban nyújtsanak segítséget.

Juno, a vándormanó, réges-rég indult útnak, bejárta Hetedhét Országot, átszelte hajóval az Óperenciás-tengert, megmászta az Üveghegyet is. Látott elvarázsolt kerek erdőt, szemtanúja volt csodáknak, legendák születésének... A legérdekesebb számára mégis a tündérek láthatatlan világa volt.

Őt hazájában csak így nevezik: a Mesemondó. Ebben a könyvben az útjai során látott és feljegyzett események csipetnyi töredékét, igaz történeteket mesél el, melyek tündérek hétköznapjairól, hőstetteiről, tanításairól és játékairól szólnak.

Olvassátok figyelmesen a történeteket, és egyszer talán Ti is találkozhattok Junóval és a tündérekkel.
Kiadó: Aba Könyvkiadó
Szerző: Soós Dóra
Cím: Juno mesél, Tündérek
Terjedelem: 48 old.
Méret: 125x200 mm
Borító: puha, ragasztott
Bolti ár: 1990 Ft
Ha könyvünket kedvezményes áron kívánja megrendelni, kattintson ide
FacebookTwitterGoogle Bookmarks