Budapest, Párizs, Új-Delhi és a fantáziavilágok a helyszínei Dézsi Desirée sokszor vérpezsdítő, máskor szívszorongató történeteinek, melyek mindegyike az ezerarcú szerelemről és a vele örök barátságban lévő erotikáról szól.

Szerelem mindhalálig. Szerelem pirkadatig. A szenvedély néha szelíd és érzelmes is tud lenni, máskor olyan bizarr és követelőző, mint a kötet címe, de az írónő mindig lebilincselően mesél a női lélek gazdagságáról és az érzéki élmények sokszínűségéről. Önmagáról pedig ezt írja:
„Tinédzserként azt gondoltam a szerelemről, hogy csókos-simogatós játék, míg voltak korombeliek, akik már a szexet is unták.
Huszonévesen már tudtam: azon kívül, hogy izgató érzés, nagyon jó érzelmi összekapaszkodás is, de nem értettem, hogyan lehet néha szelíd, máskor teljesen zabolátlan, ha minden a hormonokon múlik.
Harmincas fejjel beláttam, hogy kell az emberi reprodukcióhoz, de nem értettem, hogy ötven, hatvan éves, vagy még idősebb emberek annyi tapasztalás és csalódás után hogyan állíthatják magukról, hogy szerelmesek.
Ma már értem. A szerelem szerencsére teljesen értelmetlen. Nem kell rajta gondolkodni, csak élvezni kell, és néha belehalni”.

Megjelenés: 2015. június 4.
Terjedelem: 176 old.
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Méret: 130x200 mm
Példányszám: 1000 pld.
Bolti ár: 3290 Ft
ISBN 978-615-5332-68-5

FacebookTwitterGoogle Bookmarks