A Szabadesés Dora Craiban Helena trilógiájának második kötete. A 2011. tavaszán megjelent Fénytörésben Helena sorozatgyilkosként tűnik fel, aki csak úgy tud lemondani szörnyűséges szenvedélyéről, hogy egy autóbaleset kapcsán Gyógyítók családjába kerül, s beleszeret a Látóként működő Jeremybe, aki képes megóvni őt még a bensejében lakozó szörnyetegtől is.

A Szabadesésben Helena már tudja magáról, hogy ő voltaképpen egy Boszorkány. Ő és szerelme, Jeremy életében titokzatos idegen bukkan fel, aki fenekestül felforgatja a fiatalok életét. A lány ösztönösen ragaszkodik a jövevényhez, emellett az ereiben csordogáló ősi vér is felbuzog, s ez sok mindent megváltoztat. A rejtélyes, sötét múltból további arcok kerülnek elő, s egy emlékezet és civilizációk előtti jóslat végképp megpecsételi a fiatal szerelmesek sorsát, mely a hírhedt boszorkányperek városába, Salembe vezeti őket.

Hogyan lesznek képesek kiállni a próbát, hogyan élik túl azt az időt, amit egymás nélkül, önmaguk megismerésével kell eltölteniük? Mit jelentenek számukra a múlt titkai, s igaz-e a jövőjükre vonatkozó jóslat? Képes-e Helena elengedni a benne szunnyadó gyilkost? Mindez kiderül Dora Craiban varázslatos meséjének folytatásából.
Kiadó: Aba Könyvkiadó
Szerző: Dora Craiban
Cím: Szabadesés (Helena-2)
Terjedelem: 480 old.
Méret: 125x200 mm
Borító: puha, ragasztott
Bolti ár: 2990 Ft
Ha könyvünket kedvezményes áron kívánja megrendelni, kattintson ide
FacebookTwitterGoogle Bookmarks