Budapest, 2017. május. 05.

Hamarosan megjelenik kiadónknál Bora Ildikó: A rettegés piramisa című lebilincselően izgalmas, fordulatos krimije!  A rettegés piramisa közelében nyüzsgő európaiakat titokzatos bűncselekmények tartják rémületben, melyek gyanúsítottja egy magyar társasági hölgy, akit környezete intelligens, szelíd, kifejezetten barátságos és jóindulatú személyként ismer, de csak azoknak a tanúknak a jelentkezéséig, akik akaratlanul szemtanúivá válnak a Blanka von Flinkenstein grófnő által elkövetett gyilkosságoknak.

Amikor a kairói magyar sajtóattasé is gyilkosság áldozata lesz és egy szemtanú ismét csak Blankát ismeri fel a nyílt utcán kivégzett diplomata mellett, a kétségek bizonyosságokká válnak. Az igazság azonban még így sem teljes, s kiderítéséhez több kell, mint amire az ügy lezárására törekvő kairói rendőrségnek oka és lehetősége van. Blanka fia, Alex nem hagyja annyiban a dolgot, már csak azért sem, mert édesanyja letartóztatása után szerelme, Paulina is nyomtalanul eltűnik, s ebből Alex meggyőződik arról, hogy ebben a bűncselekménysorozatban semmi sem az, aminek látszik és senki sem az, akinek hiszik.

 

Ha létezik olyan, hogy női krimi, akkor Bora Ildikó egzotikus bűnügyi történetei ebbe a műfajba sorolandók. Claire Kenneth fantáziáját és Vavyan Fable humorát a szerző oly erős cselekményvezetéssel kombinálja, mely egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasó figyelmét.

Kiadó: Aba Könyvkiadó

Megjelenés: 2017. április 30

Terjedelem: 272 old.

Méret: 13,5x21 cm

Példányszám: 1500

Bolti ár: 2990

ISBN: 978-615-5693-15-1

 

FacebookTwitterGoogle Bookmarks